Home > Azië > Indonesië > Tegelaktie voor een nieuw schoolgebouw in Ubud

‘Detail van ons logo geschilderd in Ubud voor Sjaki’s school.’ 

 

Bericht van de stichting Sjaki Tari Us in 2014: 

“Stichting Sjaki Tari Us wil haar activiteiten, om kinderen en jongvolwassenen met een verstandelijke beperking te helpen, het liefst voor altijd blijven doen. Met een bijzonder team van betrokken mensen, hier in Nederland, maar vooral met de lokale krachten in Indonesië. Komend jaar staan we echter voor een extra uitdaging: het huurcontract van de grond waarop ons huidige gebouw in Ubud staat, loopt per 1 augustus 2015 af. En het vernieuwen ervan is onbetaalbaar.

Kortom: als we niks doen, is er straks in Ubud geen locatie waar de kinderen en jongvolwassenen terecht kunnen. Een duurzame oplossing is, om op een goedkopere locatie een eigen school te bouwen: Sjaki’s School. De kosten voor het gebruik van de grond voor een periode van in ieder geval 30 jaar én voor het bouwen van de school bedragen in totaal €150.000.

 

Draag jij een tegeltje bij?

We willen dolgraag aan de slag met de bouw van Sjaki’s School. Maar een bedrag van €150.000 inzamelen lukt niet zonder de inzet van velen. Draag jij ook een tegeltje bij? Dat kan al vanaf €25! Je wordt voor dat bedrag de ‘eigenaar’ van een speciaal door één van de kinderen beschilderde tegel van 30 bij 30 centimeter met hierop jouw (bedrijfs)naam of spreuk. Zo wordt jouw bijdrage vereeuwigd in Sjaki’s School. En uiteraard ontvang jij een persoonlijk aandenken en sturen we per e-mail een certificaat met een foto van de voor jou beschilderde tegel(s).”

Met het Molenaarskinderfonds hebben we daarop gereageerd door ons logo op 6 tegels te laten schilderen. Mogelijk heeft u ook een mooi logo of een bijzondere spreuk die u kunt laten ‘vertegelen’ en wilt u op deze manier bijdragen aan Sjaki’s school. Kijk dan op de website www.sjakitarius.nl

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*