Home > Sponsoracties > De kerstmarkt > Het Molenaars Kinderfonds brengt licht in donkere dagen!

De Grote Kerk in het centrum van het pittoreske De Rijp was op 12 december 2015 het decor voor een grote Kerstmarkt.

Er stonden marktkramen met allerlei waar, er waren live optreden van o.a. het Eilands Polderkoor, de Ierse band Out-Cider, het Barbershop kwartet Cross Connection en… het Molenaars Kinderfonds verkocht er bijzondere kaarsen.
De kaarsen waren ingekocht bij de authentieke kaarsenmakerij van zorgboerderij Ygdrasil in Sijbekarspel. Ygdrasil is onderdeel van de Rafaëlstichting, een stichting met meerdere woon-en werkplekken voor gehandicapten die een antroposofische achtergrond heeft.

Freeke Molenaar heeft bij de Rafaëlstichting gewerkt en draagt deze een warm hart toe. De kerstmarkt was een mooie gelegenheid om deze stichting te ondersteunen en tevens het Molenaars Kinderfonds te promoten. Daarnaast hadden we de kaarsen een kleine meerwaarde gegeven voor ons eigen fonds. Bij de kraam lagen mappen met foto’s en beschrijvingen van projecten en de folder van het MKF. Veel mensen waren geïnteresseerd in de activiteiten van het Molenaars Kinderfonds en zijn met een folder en kaarsen huiswaarts gegaan.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*