Home > Sponsoracties > Eerbetoon ter nagedachtenis aan Freeke Molenaar-Nanninga
Eerbetoon middag aan Freeke, moeder van het Molenaarskinderfonds

Ter ere van het 15 jarig jubileum van het Molenaarskinderfonds  is op 26 februari 2023 in het kerkje van West Graftdijk een feestelijke middag georganiseerd voor vrienden, familie en kennissen van Freeke en Bart Molenaar.
Freeke Molenaar-Nanninga is niet alleen een van de oprichters geweest van het Molenaarskinderfonds maar ook van het zangkoor Freedom uit de Rijp en omgeving, wat van 1998 tot 2017 heeft bestaan.
De middag werd opgeluisterd met een optreden van het  gelegenheidskoor van Freedom  o.l.v. Fred de Wildt. Fred was de mede oprichter van Freedom en hij heeft ook ruim 10 jaar het koor gedirigeerd.
Christel Lammers was de mede oprichter van het Molenaarskinderfonds in 2008 en zij heeft met een aantal oud Freedom leden de muzikale invulling  van deze middag verzorgd.
Netty Marechal en Renske de Groot bedienden dapper de 100 aanwezigen.
Charlotte en Hanna Molenaar hebben een visuele compilatie gemaakt van de projecten die het MKF de afgelopen 15 jaar heeft ondersteund. Zie daarvoor : https://www.molenaarskinderfonds.nl/visueel-overzicht-van-alle-projecten/

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*